Românii și distracția – Partea II-a

Pentru a evita orice confuzie, începe cu începutul…

Sau Mitul „Doar O Bere”

Cand e gașca adunată, slabe șanșe să ajungi acasă devreme. Mai ales dacă nu vrei să ajungi „piaza rea” a grupului. Așa că înghiți în sec și continui aventura cu grupul. Acuma că aventura va rămâne în același loc sau continuă în cluburi ? Rămâne un mister, ce se va dezvălui pe parcursul serii/nopții.

Cu siguranță ați auzit fraza (și ați fost în situația să spuneți și voi) :

„OK, doar o bere și după aia trebuie să ajung acasă ca mâine sunt la lucru.”

Ceea ce e o minciună ultra-mega-incredibil de gogonată. Dar o spunem oricum. De ce oare ? Cu speranța că amicii noștrii o să înțeleagă și o să ne lase să plecăm după încă o bere băută ? Haha, ce glumă bună :). De fapt, șanșele să apuci să faci decizii de capul tău în seara respectivă sunt aproape egale cu zero. Totul „dispare în neant” și rămâne o singură întrebare : „Cât o să mai bei ?”

Așa că de la barul din cartier unde v-ați adunat, se ajunge în primul club. Zic primul club, deoarece în marea majoritate de ieșiri cu amicii în oraș (poate chiar toate ieșiriile), ajungeți să vizitați mai mult de un club per seara. Că mai ții minte sau nu … ? Eh… asta e partea doua.

În primul club, totul începe relaxat. Se savurează o bere, se menține iluzia că noaptea se va încheia în curând cu mersul la somn devreme etc. Până în momentul când cineva aruncă „neintenționat” cuvântul SHOT.

Bineînțeles, încerci din răsputeri să readuci argumente că ai zi de lucru mâine etc… amicii aduc argumente că e doar un shot mic, că nu e tare și că e în regulă etc… O discuție dute-vino ce se aseamănă cu bârfele între femei. Pe durata discuției (inutilă), apar paharele de shoturi, băutura aleasă la shot (eu prefer tequila… mui bueno), iar barmanul întreabă cine plătește.

Când barmanul „intervine”, se lasă o „liniște”, unu din amici „se oferă” să facă cinste și să plătească el primul rând de shot-uri. Auzi că e doar primul rând de shot-uri și ai vrea să le reamintești amicilor că lucrezi mâine etc, dar realizezi că inutil să mai încerci.

Se ciocnesc paharele, se dau shot-urile pe gât… și așa se ajunge la al doilea rând de shot-uri. Țineți minte, nu sunt așa de tari, deci 1-2 „mici” băuturi merg. Ce se poate întâmpla ? Oh, multe se vor întâmpla. Doar că nu iți vei aminti, hehe.

Shot după shot, te eliberezi de inhibiții. Ce mai contează că mâine lucrezi, nu ? Iar dacă ești un „animal” la petreceri ca mine… oh, vei începe tu să sugerezi să beți mai mult. Te uiți în jur și observi că nu mai e același club, dar nu mai contează. Mai clipești o dată, alt club. Și tot așa, până te „trezești” la tine în pat (posibil). Pui alarma la telefon/ceas pentru următoarea zi și adormi la loc fără să-ți dai seama :).

Dar cum era mitul ? Doar o bere ? Ha ha…

Eh, efectele se simt următoarea zi :). Ne vedem în „marea mahmureală”!

Continuare în partea III-a…

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: