Despre noi

Unicul motiv pentru care noi existăm este acela că ne-am săturat să vedem cum jurnalismul, și nu doar cel din România, se degradează. Există prea puțină informație într-un articol de pe orice site. Informațiile nu sunt verificate și se exagerează la fiecare propoziție.

Obiectivul acestui site este să aducă la suprafață problemele, neregulile și neîndemânarea oamenilor care conduc România și nu ne referim la politicieni și persoane cu influența, ci la omul de rând, pentru că la el e puterea. Vrem să schimbăm mentalități pentru o Românie mai capabilă. Vrem să dezvoltăm un popor încercănat de problemele zilnice. Vrem să arătăm că putem și altfel. Cea mai proeminentă greșeală în țara noastră dragă este aceea că, tot timpul, cineva încearcă să schimbe ceva de sus în jos, când ar trebui invers. Obișnuința i-a adus pe conducătorii noștrii să execute lucrurile în aceeași manieră că în vremurile trecute.

De ce suntem diferiți

Din goana după avere, bloggerii sunt dispuși să posteze cantitativ, nu calitativ.
Un articol trebuie să conțină talentul unui scriitor, într-un mod obiectiv și profesional și exact acest lucru această echipă dorește să obțină. Team-ul nostru de autori este într-o continuă perioadă de învățare, lucru care ne permite să evoluăm și să aducem un gând constructiv în mințile cititorilor.

 Cum puteți să faceți parte din staff

Echipa Pe Față va avea tot timpul nevoie de talente noi. Dacă ești nerăbdător să înveți, să ajuți și să te dezvolți permanant, te așteptăm cu brațele deschise. Spune-ne cum poți tu să ne fi de folos completând formularul de contact de pe site și te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

Avem nevoie de suportul vostru

Dacă doriți să ne susțineți în efortul nostru de a schimba ceva în România, dacă credeți că un anumit subiect nu a fost dezbătut îndeajuns, dacă aveți o știre, puteți să ne contactați prin formularul de contact de pe site.

De asemenea, încercăm să nu umplem site-ul de reclame, dar nu este întotdeauna posibil. Ca să putem aduce content de calitate, avem nevoie de fonduri lunare și mai ales, constante. Dacă vrei să ajuți cu orice bănuț, poți da click pe butonul de Pay de mai jos.

Donații pentru administrarea website-ului

€1,00

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: