3 seriale de văzut în Februarie

Sunt o mare pasionată de seriale și am urmărit peste 150 de titluri până acum. Îmi place să descopăr povești noi, personaje interesante și genuri diverse. Nu aș recomanda niciodată un serial dacă nu mi-ar plăcea și nu aș considera că merită timpul meu. De aceea, vreau să vă împărtășesc trei seriale pe care le-am văzut recent și care mi s-au părut remarcabile. Toate sunt disponibile pe Netflix.

Berlin

Berlin este un spin-off al celebrului serial Money Heist, care se concentrează pe viața lui Andrés de Fonollosa, alias “Berlin”, înainte de evenimentele din sezoanele 1 și 2 ale serialului original. Berlin este un hoț de elită, cu un farmec irezistibil și o personalitate psihopată, care își adună o echipă de maeștri în Paris, pentru a planifica unul dintre cele mai ambițioase jafuri din istorie: să fure 44 de milioane de euro în bijuterii, într-o singură noapte. Serialul este creat de Esther Martínez Lobato și Álex Pina, și îl are în rolul principal pe Pedro Alonso, care îl reinterpretează pe Berlin cu multă carismă și talent. Serialul are 8 episoade și este plin de acțiune, suspans, umor și romantism. Dacă v-ați bucurat de Money Heist, nu trebuie să ratați Berlin.

•••

The Wonderful Story of Henry Sugar

The Wonderful Story of Henry Sugar este o adaptare după o poveste scrisă de Roald Dahl. Filmul este nominalizat la Oscar pentru cel mai bun scurtmetraj de ficțiune și are o durată de 39 de minute. Filmul îl urmărește pe Henry Sugar (Benedict Cumberbatch), un om bogat și plictisit, care decide să învețe o abilitate extraordinară: să vadă prin cărți și să înșele la jocurile de noroc. În drumul său, Henry întâlnește personaje memorabile, cum ar fi mentorul său spiritual (Ralph Fiennes), un magician indian (Dev Patel) sau un copil orfan (Ben Kingsley). Filmul este o combinație de comedie, fantezie și dramă, cu un stil vizual inconfundabil și o coloană sonoră captivantă. Dacă sunteți fani ai lui Wes Anderson sau ai lui Roald Dahl, nu veți fi dezamăgiți de The Wonderful Story of Henry Sugar.

•••

Love on the Spectrum

Love on the Spectrum este un serial documentar care urmărește tineri adulți cu autism, în căutarea iubirii și învățarea regulilor lumii datingului și a relațiilor. Serialul este produs de Northern Pictures pentru ABC TV și este disponibil pe Netflix. Serialul are două sezoane, cu 11 episoade în total. Fiecare episod prezintă câteva povești de dragoste, unele emoționante, altele amuzante, altele triste, dar toate autentice și sincere. Serialul nu este doar o sursă de divertisment, ci și o ocazie de a înțelege mai bine realitățile și provocările cu care se confruntă persoanele cu autism, dar și frumusețea și unicitatea lor. Serialul este plin de umor, sensibilitate și optimism și vă va face să vă îndrăgostiți de personajele sale. Dacă sunteți în căutarea unui serial care să vă atingă inima și să vă deschidă mintea, Love on the Spectrum este alegerea perfectă.

•••

Sper că ți-a plăcut articolul și că ți-a fost de folos. Dacă ai orice feedback, sugestie sau întrebare, te rog să îmi scrii în secțiunea de comentarii de mai jos. De asemenea, dacă ai idei despre noi articole pe care ți-ar plăcea să le citești pe blogul meu, nu ezita să mi le împărtășești.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.