În afară de rețelele de socializare și câteva aplicații de citit, altă utilizare nu am pentru telefon decât procrastinarea prin jocuri. Unele nu le-am deschis cu lunile, pe altele le-am șters de îndată ce le-am instalat. Pe restul le-am jucat chiar și ore întregi. Mai jos o să vă prezint 9 din cele 29 de jocuri pe care le am instalate momentan, alături de mici detalii și specificații.
Notele sunt date de mine, nu sunt luate de pe Google Play sau App Store. De asemenea, pozele sunt capturi de ecran de pe telefonul personal.
Angry Birds 2
4.5 din 5 stele
A fost primul joc instalat, după ce am trecut de la Android la iOS, acum aproape 2 ani. În joc ai o echipă de păsări furioase pe porcii care le-au furat ouăle. În fiecare nivel, trebuie să arunci cu păsările în construcțiile porcilor pentru a le dărâma. E un joc relaxant, potrivit pentru copii și adulți. I-aș fi dat 5 din 5 stele dacă ar fi rămas același joc simplu (și fără reclame) cum a fost la început.
Câteva lucruri bune despre Angry Birds 2:
- O mulțime de niveluri
- Poate fi jucat offline
- Disponibil pe Android și iOS
- Au propriul lor website – aici
Word Connect
2.5 din 5 stele
Word Connect este un joc de vocabular în Limba Engleză. Nu îl recomand pentru cei care nu au un vocabular bunicel … și sincer, nu îl recomand nicicum. Are reclame după fiecare nivel, în josul ecranului tot timpul și din când îni când, îți mai apare un mesaj să le dai bani că să îți scoată reclamele.
Câteva lucruri bune despre Word Connect:
- O mulțime de niveluri
- Poate fi jucat offline
- Disponibil pe Android și iOS
- Poate fi o unealtă bună pentru a învață cuvinte noi
Millionaire
1.5 din 5 stele
Nu știu de ce încă mai am jocul ăsta în telefon. E o versiune inferioară a emisiunii „Vrei să fii miliardar?” (sau „Vrei să fii milionar?”) cu multe reclame și multe alte giumbușlucuri și cutiuțe (pe care le obții gratuit o dată la câteva ore sau pentru care trebuie să dai bani din buzunarul propriu). Trebuie să plătești cu bănuți virtuali (ai o sumă limitată la început) să joci cu o altă persoană (sau cu „calculatorul” în caz că nu ești conectat la internet) în New York.
Dacă pierzi câteva jocuri la rând, o să rămâi fără acei bănuți virtuali și o să trebuiască să aștepți ceva până strângi din nou bani să te poți juca în New York. Când câștigi, ți se oferă bănuți/diamante, experiență și niște cutii pe care le deschizi pentru mai mulți bănuți, etc. După ce profilul tău a ajuns la nivelul 8, ți se va deschide următorul oraș. Nu înțeleg de ce au vrut să se complice atât de mult.
Câteva lucruri bune despre Millionaire:
- Poate fi jucat offline (dar îți recomandă să îți pornești datele mobile sau wi-fi)
- Disponibil pe Android și iOS
- Și… cam atât
Mobile Legends: Bang Bang
5 din 5 stele
Cred că e un joc genial, dar părerea mea poate fi influențată de faptul că am jucat jocuri de tip MOBA timp de mulți ani. La fel ca și jocurile de tip Tower Defense, amândouă or să aibă tot timpul un loc special la mine în suflet. Ușor de jucat pentru oricine (tutorialul se poate face în 15 minute), design plăcut, spirit competitiv, jocul ăsta le are pe toate.
Câteva lucruri bune despre Mobile Legends – Bang Bang:
- Disponibil pe Android și iOS
- Jocul își face update în timp ce folosești aplicația (nu e nevoie să aștepți)
- Interfață plăcută, fără reclame
Realm Defense
5 din 5 stele
Am scris deja un articol întreg despre Realm Defense acum 2 ani și puteți să îl accesați dând click aici. Între timp, jocul a devenit disponibil și pentru iOS, slavă Domnului. Atât de mult mi-a plăcut jocul, că am luat-o de la capăt când am trecut de la Android la iOS.
Would You Rather
4 din 5 stele
Would You Rather e un joc pe care vi-l recomand să îl jucați în minim doi. Jocul vă întreabă ce preferați între două opțiuni. De exemplu: „Ai prefera să îți pierzi o mână sau un picior?”. E perfect pentru serile cu prieteni/colegi. Poate transforma un moment plictisitor într-o conversație care o să vă rămână în amintiri mulți ani. Ideea e să nu treceți prea repede prin întrebări și să îi faceți pe participanți să vă spună și de ce ar prefera una din opțiuni și nu pe cealaltă.
Câteva lucruri bune despre Would You Rather:
- Disponibil pe Android și iOS
- Poate fi jucat offline
- Au propriul lor website – aici
Temple Run 2
4 din 5 stele
Temple Run a fost primul meu joc pe care l-am instalat pe Samsung Galaxy II plus, acum 5 sau 6 ani?! Temple Run 2 a apărut puțin mai târziu și a introdus mai multe hărți, mai multe puteri și mai multe artefacte de colectat. În esență jocul a rămas la fel, cât de mult poți să alergi fără să te prindă o gorilă și să te dea cu capul de pereți.
Câteva lucruri bune despre Temple Run 2:
- Disponibil pe Android și iOS
- Poate fi jucat offline
- Ușor de controlat
- Dificultate redusă, potrivit pentru orice vârstă
Paper.io 2
4 din 5 stele
Un joc simplu, 2D, care nu necesită prea multă concentrare. Perfect pentru când ai ceva timp de pierdut. Tot scopul jocului este să cucerești cât mai mult din hartă fără să mori.
Câteva lucruri bune despre Paper.io 2:
- Disponibil pe Android și iOS
- Poate fi jucat offline (cu boţi)
- Timp scurt de joc, bazat pe performanța jucătorului: între 10 secunde și 10 minute
- Au propriul lor website – aici (unde vă puteți juca versiunea de desktop)
Last Day of Earth: Survival
4.5 din 5 stele
Un joc incredibil de complex și strategic. Ar fi primit 5 stele de la mine dacă nu ar cere o avere pe tot ce poți cumpăra în joc. Scopul e să supraviețuiești cu minimul posibil împotriva hoadei de zombie. Un joc care devine din ce în ce mai simplu și totodată din ce în ce mai dificil pe măsură ce avansezi.
Câteva lucruri bune despre Last Day of Earth: Survival :
- Disponibil pe Android și iOS
- Destul de captivant (nici nu observi că au trecut 30 de minute)
- Interfață plăcută, fără reclame
Sper să vă bucurați măcar jumătate din cât m-am bucurat eu de jocurile de mai sus care mi-au plăcut. Așteptăm comentariile sau întrebările voastre aici sau pe pagină noastră de Facebook!
Lasă un răspuns