5 canale de YouTube pe care vi le recomand

Nu știu la ce vă uitați voi pe YouTube, dar pot să vă spun la ce mă uit eu (în afară de muzică). Probabil că folosesc YouTube cel mai mult pentru entertainment, dar câteodată și în scopuri educative. Toate canalele pe care o să vi le recomand astăzi sunt în limba Engleză, așa că dacă nu sunteți vorbitori de limbă Engleză, vă invit să închideți pagina asta chiar acum.


Screenshot_3

Good Mythical Morning cu Rhett și Link este un canal de entertainment, cu cei doi buni prieteni (cei doi din titlu) care se știu din școala generală. Ei au început un alt canal (la începuturi), au avut success, și-au mărit echipa și acum au făcut o mică-mare afacere din asta.

De obicei, ei încearcă lucruri pe care alții nu le-ar încerca, organizează jocuri de cultură generală sau discută tot felul de idei. Pe lângă asta, au magazinul lor propriu (ca aproape orice alt canal de YouTube) și organizează campanii caritabile destul de frecvent. În ultima campanie, chiar YouTube a fost de acord să pună aceeași sumă pe care o strângeau ei pentru un spital de copii.

O să încerc să găsesc pentru fiecare canal un video care să nu fie chiar atât de plictisitor…


cut-color-02

Producătorii de la CUT cred că se ocupă și cu multe alte canale de YouTube, printre care și Hiho Kids (despre care o să vorbim puțin mai târziu). Ei aleg persoane random și le pun în situații unde trebuie să vorbească cu alte persoane random pentru a afla ceva despre ei, pentru a interacționa social, pentru a depăși niște limite de comunicare, etc. E tot un canal de entertainment și majoritatea situațiilor în care respectivele persoane sunt puse sunt amuzante.

Mai jos este un video în care Alex este pus să ghicească ce job au un grup de persoane bazat doar pe intuiția lui și pe întrebările limitate pe care poate să le pună.

 


Screenshot_4.png

The Try Guys sunt patru băieți care, inițial, au fost angajați de BuzzFeed, au făcut experianta acolo, au învățat cum să facă bani, s-au împrietenit și au ales să părăsească BuzzFeed că să își facă propriul canal de YouTube. Cam toată lumea a plecat de la BuzzFeed și a fost o perioadă acum ceva timp în care toți postau video-uri pe YouTube prin care explicau de ce au plecat de la BuzzFeed. Oricum, sunt doar câțiva dintre cei care erau acolo pe care încă îi urmăresc, printre care The Try Guys și Safiya Nygaard.

Băieții de la The Try Guys, după cum sugerează și titlul, încearcă tot felul de chestii și aici nu mă refer doar la mâncaruri sau băuturi ciudate, ci și chestii pe care sexul opus le experimentează la un anumit punct în viață (de exemplu, au încercat să vadă cum e să naști).

Video-ul de mai jos este despre conducerea sub influența alcoolului și ce riscuri pot să apară.

 


Screenshot_5.png

Hiho Kids este despre copii! Canalul este împărțit în trei categorii de video-uri. În prima, copiii încearcă diferite mâncăruri și băuturi din toată lumea. A doua categorie este despre diversitate și cum copiii întâlnesc persoane cu job-uri ciudate, cu povești de viață intersante, persoane cu handicap, etc. Și a treia categorie sunt video-urile în care copiii vorbesc despre viața lor personală, ce le place să facă, cum arată casa lor, ce cu se ocupă părinții lor, etc.

Cred că nu trebuie să menționez că reacțiile lor sunt amuzante orice ar face.

 


Screenshot_6.png

Emmymadeinjapan este un canal cu și despre mâncare. Emmy este din Japonia, dar s-a căsătorit și s-a mutat în Statele Unite. A început canalul când încă era în Japonia și filma cu o cameră de proastă calitate. L-a început ca pe un hobby și a rămas un hobby. Emmy este o gurmandă (deși nu se vede la cât de slăbuță este!) și gătește cu plăcere pentru familie (are și doi copii) și prieteni. Lumea încă îi trimite colete de prin toată lumea cu specialități din țările lor.

A primit chiar și un colet din România, dar nu pun direct video-ul acela aici, ci o să pun un playlist cu toate pachetele pe care le-a primit din Europa.


Cam asta a fost, și cum zice orice YouTube-er… Nu uitați să comentați, să dați like și share și să le spuneți la prieteni despre articolul ăsta!

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: