5 seriale bune de văzut ca să începeți în forță 2019

Luther

Am două feluri de a descrie acest serial.

Varianta plictisitoare:

Un serial polițist clasic în care geniul detectiv rezolvă cele mai grele cazuri.

giphy

Varianta interesantă:

Un psihopat și un geniu se întâlnesc într-o cameră de interogare… Ea zice că doar a plecat să cumpere lapte, dar el nu o crede. De aici până la a rezolva cazuri împreună mai e doar un pas (sau un episod sau două). Aparențele înșală și țineți minte: un psihopat nu are sentimente.

16764841001_794608560001_luther-ep1-extendedil-web-h264-1920x1080_1920x1080_545286723634

Serialul este destul de vechi și până de curând au fost scoase doar patru sezoane. La cererea publicului, BBC a scos și cel mai recent sezon chiar în primele zile ale anului 2019. Aviz amatorilor: producătorii au anunțat că ultimul sezon e cel mai însângerat, macabru și înfricoșător de până acum.

Unul din trailere îl găsiți mai jos:

 


Black Mirror

171103-blackmirror

Nu e chiar un serial, ci o colecție de mini-filme care nu au nimic în comun, în afară de reputația incredibilă pe care și-au creat-o. Puteți să urmăriți episoadele în ce ordine vreți voi. Fiecare episod vă duce într-o altă lume, într-o altă posibilitate, într-o altă încercare grea pentru specia umană.

giphy (1)

Ultima capodoperă din seria Black Mirror e un film interactiv, Bandersnatch, care are multiple încheieri bazate pe alegerile tale. Filmulețul are chiar și un final secret care e greu de găsit. Vă sugerez să căutați pe Google cum să găsiți finalul secret pentru a juca un joculeț al anilor ’80 care apare în film, numit Nohzdyve. Îl găsiți pe Netflix.

Trailer-ul îl găsiți mai jos:


The End of the F***ing World

maxresdefault

Un serial cu episoade scurte, aproximativ 20 de minute fiecare. Puteți să terminați primul sezon într-o seară lejer. Pot să vă spun de pe acum că nu o să aveți idee nici după ce vă uitați la trailer despre ce e vorba în serial. Eu încă sunt confuză de ce s-a întâmplat în primul sezon…

James și Alyssa sunt un cuplu ca oricare altul?
James și Alyssa se potrivesc?
James și Alyssa, cei doi ciudați din liceu?

Sper să iasă sezonul al doilea cât mai repede.

Trailer-ul îl găsiți mai jos:


The Punisher

673faec0-5a7b-4180-a283-a35e1780d9a6-178_crime_102_unit_00257r

Cel mai bun serial din seria Marvel, cu o notă de 8.6 pe IMDB. Dacă vreți să vedeți povestea lui Frank înainte de a deveni un justițitar, atunci o să trebuiască să vă uitați la Daredevil întâi (el apare în al doilea sezon). Pe scurt, familia lui Frank este omorâtă, el se supără, îi omoară pe toți și îl vedem apoi în propriul lui serial când descoperă că povestea nu s-a terminat acolo și că toți cei vinovați de moartea familiei lui nu au fost pedepsiți.

Nu îmi trebuie multe cuvinte să vă explic cât de bun este, vă recomand doar să începeți să îl vedeți cât mai curând pentru că sezonul al doilea o să apară pe 18 Ianuarie.

Trailer-ul îl găsiți mai jos:


Ozark

sofia-hublitz-jason-bateman-laura-linney-skylar-gaertner-ozark_oct18-pr-tina-rowdennetflix

Droguri, spălare de bani și crimă. Doar de aceste trei cuvinte are nevoie serialul Ozark pentru a fi descris. Jason Bateman joacă un rol complex, el este un tată și un soț care face pe dracu’ în patru să își salveze familia din mâinile cartelului.

Are personaje pe care o să le iubești, are personaje pe care o să le urăști și personaje pe care o să le iubești și urăști în același timp. Dacă intuiești că ceva se va întâmpla în serial, eu îți garantez că intuiția ta greșește. Avem de toate în serialul ăsta. Celebrul psihopat, adolescenți naivi, persoane care își înșală jumătatea, peisaje Americane, moteluri împuțite, FBI, politică…

Trailer-ul îl găsiți mai jos:


 

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: