Vă recomand Realm Defense pentru când aveți 15 minute de pierdut/zi

Am menționat într-un post anterior cât de mult ador eu jocurile de Tower Defense. Cred că am dat peste jocul ăsta într-o reclamă când mă dădeam pe Facebook sau Instagram (nu-mi aduc bine aminte). Ca majoritatea dintre voi, nici eu nu dau click pe orice reclamă care îmi apare pe o rețea de socializare, dar pe asta a trebuit să dau click, altfel nu dormeam liniștită noaptea.

Screenshot_4.png

Scrie mai sus că are reclame, ceea ce este adevărat, dar reclamele apar atunci când jocul vă oferă recompense. Reclamele nu o să vă întrerupă niciodată jocul și sunt opționale (utilizatorul aplicației decide dacă are nevoie de extra boosts în joc sau nu).

Jocul este disponibil doar pe Android momentan, din păcate. Nu cere multe resurse sau cine știe ce viteză de net și de fiecare dată când cere update, puteți să îi dați și când sunteți pe date mobile pentru că patch-ul e de obicei foarte micuț (până în 5 MB).

Screenshot_5.png

Am deja câteva luni de când îl joc și tot nu m-am plictisit.

La început, jocul îți dă doi eroi, Fee și Lancelot, pe care îi poți crește doar cu elixir. Vă sugerez să dați upgrade o singură dată la mina de elixir, chiar dacă vă costă câteva nestemate, pentru ca eroii să facă nivel mult mai ușor. Fiecare erou are skill-urile lui, care le puteți da upgrade pe măsură ce nivelul eroului crește.

Screenshot_20181007-184541_Realm Defense.jpg

Eroii puteți să îi poziționați unde vreți voi pe hartă și puteți să îi mișcați oricând aveți nevoie. În afară de skill-urile pasive pe care le au, mai au și încă un skill pe care îl puteți activa în joc (unele au cooldown mai mare, altele mai mic). De exemplu, Fee are doi lupi pe care puteți să îi invocați unde vreți voi pe hartă și fiecare dintre ei atacă câte un inamic, iar Lancelot are un scut care, dacă este activat, dă armură la toate unitățile tale (asta include toți eroii și unitățile invocate).

Screenshot_20181007-193349_Realm Defense

Când un erou este deja crescut, nici nu o să aveți nevoie de prea multe turnuri ca să treceți un nivel. Preferatul meu este Lancelot. Jocul are un sistem de recompensă destul de bun dacă intrați în joc cel puțin o dată pe zi. Mi-am cumpărat un al treilea erou, Bolton, doar pentru rezultate mai bune la turneu. Un erou costă între 1500 și 3000 de nestemate, dar credeți-mă când spun că merită.

Screenshot_20181007-192458_Realm Defense.jpg

Jocul este destul de complex. Pe lângă nivelurile normale, mai sunt și alte joculețe incorporate cu care vă puteți pierde timpul sau care vă ajută cu un anumit aspect din joc. La partea de Arcade primiți recompense, deși vă trebuie câteva încercări ca să terminați anumite niveluri (unii jucători s-au plâns de partea asta, pentru că este aproape imposibil).

O parte bună a jocului este că înaintea fiecărui nivel, aveți o secțiune de comentarii în care jucătorii își expun părerea despre nivel și vă dau sfaturi cum să câștigați mai ușor.

Screenshot_20181007-184514_Realm Defense.jpg

Tichetele pentru raiduri vă trebuie doar pentru nivelurile infinite, unde câștigați cât mai multe recompense dacă rezistați cât mai mult în joc.

Screenshot_20181007-194137_Realm Defense

Până acum au scos 5 lumi, fiecare cu câte 20 de niveluri. Jocul vă dă voie gratuit la primele două lumi, la a treia însă, trebuie ori să plătiți, ori să îndepliniți cerințele lor. Aș fi plătit cu drag cei £3.69 (19.67 lei) pentru a debloca a treia lume, dar în mai puțin de două săptămâni o să trec la noul iPhone (cum jocul nu are versiune pentru iOS, nu are rost să deblochez; probabil că nici nu apuc să termin nivelurile până atunci).

Screenshot_20181007-185219_Realm Defense.jpg

Cum se vede în poza de mai sus, dacă vreți să intrați în a treia lume, trebuie să fiți în liga de aur în turneu, ceea ce poate dura ceva timp. O să porniți de la liga de bronz, și primii trei jucători o să fie promovați la liga de argint. Turneul ține cinci zile în care puteți încerca de mai multe ori să ajungeți în primii trei. După cele cinci zile, vă promovează la liga de argint și trebuie să faceți exact același lucru pentru a intra în liga de aur.

Asta, sau puteți să cumpărați patru eroi (doi îi aveți deja) sau să creșteți un erou până la nivelul cinci în meniul de „Awaken” al eroului. Nu vă recomand deloc ultima parte, pentru că pentru fiecare nivel trebuie să dați 800 de gemuri și 10 tichete (le obțineți din Realm Siege; și puteți să treceți peste rezolvarea nivelului dacă vă uitați la o singură reclamă, dar aveți cooldown patru ore pentru a obține alte două tichete).

Screenshot_20181008-111106_Realm Defense.jpg

În general, nivelurile sunt destul de ușoare, dar vă pot face probleme pentru că s-ar putea să încercați câteva strategii diferite până să le treceți.

Un sfat general: Aveți grijă la păsări!

Sunt unele turnuri care nu ating inamicii zburători și vă treziți că eroul nu face focus destul pe ele și pierdeți un nivel ușor din nimic. Puteți să verificați comentariile înainte de a începe un nivel și o să aflați dacă sunt zburătoare în nivel sau nu.

Când nimic nu merge, există YouTube pentru soluții!

Mai multe poze găsiți în galeria de mai jos. Enjoy!

Această prezentare necesită JavaScript.

 

 

Publicitate

Un gând despre „Vă recomand Realm Defense pentru când aveți 15 minute de pierdut/zi

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: