5 seriale care trebuie neapărat văzute

Pentru cinefili avem câteva seriale care merită mai multă atenție decât li s-a oferit. Pentru că nu se știe niciodată când rămâi fără seriale de văzut…

A Series of Unfortunate Events

Când l-am văzut pe Netflix nu știam unde l-am zărit prima dată și după câteva minute de căutare, mi-am dat seama că am văzut la TV filmul cu același nume când eram micuță.  În film, Jim Carrey a jucat rolul Contelui Olaf, care rimează cu rice pilaf…

maxresdefault

Lemony Snicket e naratorul care vă întâmpină de la început și care vă avertizează să încetați să mai vizionați serialul deoarece lucruri teribile o să se desfășoare.

Aș spune că e un serial pentru copii, dar totuși chiar și adulții pot învață câteva lecții importante din serial. Și mai ales, o să își dezvolte vocabularul.

giphy.gif

În noua serie, Neil Patrick Harris îl joacă pe Contele Olaf și concurează cu Joffrey din Got la titlul de personaj negativ.  Klaus, Violet și Sunny Baudelaire trec printr-o serie de evenimente nefericite în timp ce încearcă să convingă pe toată lumea că Olaf și echipa lui de show vor să le fure averea. Primul sezon este pe Netflix și producătorii au anunțat deja că serialul va avea un total de 3 sezoane.

Trailer-ul îl găsiți mai jos:


Westworld

Serialul prezintă începutul sfârșitului pentru un parc de distracții construit pentru bogătași. Dar nu este orice parc de distracții…

Westworld-agambiarra-2.jpg

O minte genială a contruit o întreagă lume în deșert, plină de roboți capabili de orice acțiune și interacțiune umană. Dr. Ford a contruit această lume cu un mic secret ascuns de câteva decenii. Personajul principal, Dolores, este cheia care va deschide intenția creatorului.

giphy (1).gif

Un serial plin de mister și cu un final de sezon mind blown. Adăugăm puțină dragoste, violență și acțiunea petrecută în vestul sălbatic și este unul din cele mai bune seriale ale anului 2016.

Trailer-ul îl găsiți mai jos:


Stranger Things

Tot un serial produs de Netflix (mi se pare mie sau Netflix face seriale din ce în ce mai bune?) al cărui acțiune e plasată în anii 80 în America. Totul pare normal, până un băiețel dispare fără urmă…

TAKE THIS PIC AND I WILL FIND YOU AND I WILL KILL YOU.

Dispariția lui Will îi face pe cei 3 buni prieteni și mama lui să îl caute cu neîncetare. În scenă apare Eleven, o fetiță dulcică, de care nu ai cum să nu te îndrăgostești pe loc. Singura speranță a orașului este Eleven, care anterior fusese victima unor experimente.

giphy (2).gif

Prietenia, dragostea, curajul și nebunia sunt testate la maxim în încercările de a distruge o creatură însetată de sânge. Sezonul 2 apare pe 27 Octombrie, așa că faceți bine și grăbiți-vă să îl vizionați pe primul.

Trailer-ul îl găsiți mai jos:


Better Call Saul

Dacă sunteți iubitori de Breaking Bad, atunci sunt sigură că o să îl îndrăgiți pe Saul. În caz că nu vă amintiți, Saul este avocatul minune al lui Walter White. Serialul descrie viața lui înainte să îl cunoască pe Walter. De la un ratat care a fost angajat din milă de fratele lui la o prestigioasă firmă de avocatură, la cum a ajuns să învârtă milioane de dolari…

Screenshot_1.png

Saul este unul dintre personajele mele preferate din multe seriale actuale. Viclenia lui, priceperea în a citi oamenii și ingeniozitatea de a ieși din orice situație îl face avocatul perfect. Deși e îndrăgostit de o persoană corectă din toate punctele de vedere, face el cumva și tot găsește varianta legală (sau nu…) de a rezolva orice caz.

giphy (3).gif

Deși Walter nu a apărut încă aici, este doar pentru că nu s-au cunoscut încă. Dar dacă vă era dor de Gus și de Mike, sigur o să vă pice bine la suflet. Serialul are 3 sezoane și al 4-lea urmează să iasă în 2018.

Trailer-ul îl găsiți mai jos:


Fringe

Inexplicabilul este explicat de către Walter Bishop în Fringe. 3 oameni sunt destinați să salveze universul împreună și să rezolve cazuri misterioase. Ce poate fi mai bun de atât?

67249327-fringe-wallpapers.jpg

Unuia dintre ei i s-au extras porțiuni din creier și a petrecut 17 ani într-un spital de nebuni, pe altul s-au efectuat experimente când era copil și celălalt trebuia să moară în ambele universuri.

giphy (4).gif

Olive lucrează pentru Divizia Fringe, în cadrul FBI-ului. Peter, deși fluent în 8 limbi și cu un IQ de 190, s-a lăsat de facultate și a fugit în Baghdad pentru a își plăti datoriile la jocurile de noroc. Walter… un renumit om de știință, a lucrat în colaborare cu William Bell, unul dintre cei mai bogați oameni din ambele universuri. Cei doi au descoperit existența celuilalt univers în anii 70 după o doză de LSD. Puteți să ghiciți care e care?

giphy (5).gif

Trailer-ul îl găsiți mai jos:  


 

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: